Massage & Harmony Mjölby

Jag hade länge funderat på massage men varit för snål för att unna mig detta. Jag är en person som alltid tänker på alla andra och glömmer jag av mig själv. Hur det nu var så pratade jag med min dotter som sa några uppriktigt valda ord, hon sa att jag var dumsnäll och att det var hög tid att jag unnade mig något bara för mig själv. Den här massagen jag funderat på bestämde jag mig för att gå på, och jag valde att gå till ett företag som vänder sig till alla som vill få massage i Mjölby. Jag gick till företaget Massage & Harmony Mjölby och det var underbart att komma dit. 

Det kan ju inte ha undgått någon att jag är en pratglad person som delar med mig av det mesta som händer och sker, och det är så härligt att ha en blogg att skriva av sig i. Sedan är det ju såhär med min blogg att antalet besökare på bloggen har ökat lavinartat på bara några veckor. Tydligen tycker ni om att få läsa om mig och mitt liv och om det som jag delar med mig av till er. Massage var verkligen välbehövligt för mig då jag varit stressad mer än vanligt, och denna massage i Mjölby fick mig att gå ner i varv och må bra på alla de sätt och vis, och jag tycker det hade varit bra om även ni gick på massage. Ja, i alla fall om ni önskar en stunds avkoppling från vardagens alla plikter och krav. Det var första gången i hela mitt liv som jag gick på massage och det ska bli fler besök hos Massage & Harmony Mjölby, det är en sak som är säker så sant som det är sagt.