Massage efter jobbet

Det ser ut att bli en fin dag idag och jag tror inget annat än att jag i eftermiddag kommer att åka till stranden. Men först ska jag till jobbet och jag har tagit ett par timmars kompledigt i eftermiddag för jag har en tid inbokad för massage. Så innan jag åker och badar ska jag först åka till Eva Klang Friskvård & Underhållning, och det här är ett företag jag skulle vilja rekommendera er som söker efter massage i Klippan med omnejd att vända er till. 

Massage är något jag kommit att värdesätta alltmer och särskilt den massage som jag får när jag kommer till Eva Klang Friskvård & Underhållning. Om ni går dit finner ni först och främst en diplomerad massör samt hälsocoach och idrottslärare som kan hjälpa dig på ett kvalificerat och engagerat vis och som riktar in sig på att kunna erbjuda behandlingar som är rehabiliterande, förebyggande eller avkopplande. Det var en vän till mig som berättade att hon och hennes kollegor hade fått en personalförmån och det var företagsmassage. Tyvärr har inte vi som arbetar på min arbetsplats fått denna förmån men jag håller på att bearbeta chefen. När min vän berättade om denna massage så bestämde även jag som ju ändå hade funderat ett tag på om jag inte skulle försöka finna något företag som erbjuder massage i Klippan med omnejd att faktiskt gå till Eva Klang Friskvård & Underhållning och så gick jag dit och första gången jag var där var väl för ett halvår sedan ungefär. Jag märkte på direkten hur gott denna massage gjorde och det är därför jag värdesätter att komma tillbaka gång efter gång för att unna mig välgörande massagebehandlingar.