Jag har gjort en nagelförlängning

Hallå alla! Äntligen skiner solen, är det inte härligt. Det är lite tråkigt att det känns som om aldrig våren riktigt kommer igång men idag känner man verkligen att det är vår i luften. Från det ena till det andra, jag ska prata med er om att jag har gått till ett företag som heter Nails By Lissel, hos dem gjorde jag en nagelförlängning i Borlänge. Jag var där i går och det var andra gången jag gick dit, var där en vecka före jul senast så resultatet stod sig länge. 

Jag vet att det är en del av er som säkert också vill göra en nagelförlängning i Borlänge och jag tycker att ni ska gå till Nails By Lissel och göra den där. Det går att få hjälp med alltifrån enkla och billiga nagelförlängningar till mer påkostade och omfattande nagelförlängningar. Hos som driver det här företaget och gör dessa behandlingar är vädigt bra på det hon gör, och jag fick det här företaget som tips av en kompis, ett riktigt bra tips måste jag säga! Nästa gång jag går till Nails By Lissel ska jag göra en nagelförstärkning för att se om mina egna naglar möligtvis kan växa ut. Jag har tidigare försökt att få långa naturliga naglar utan att lyckas, kanske det skulle vara möjligt? Om inte det går gör det inte så mycket för då kommer jag göra fler nagelförlängningar i stället. Om ni vill göra en nagelförlängning i Borlänge tycker jag att du också ska vända dig till Nails By Lissel. Är det något du vill fråga eller kanske få lite tips och råd om ska du veta att det inte kostar något att få tips och råd när du hör av dig till det här företaget.