Handmade by Anna

Hejsan och välkomna tillbaka! Som många av er kanske redan vet om så brukar jag ju faktiskt för det mesta här på bloggen skriva om saker och ting som jag tycker är roligt och intressant att få kunna dela med mig av och här idag så är det precis en sådan sak som jag ville skriva ett par ord om. Det har nämligen även varit oerhört efterfrågat att jag ska skriva om just det här med vart jag fixar mina naglar här i Umeå där jag bor och därför så hoppas jag även att mitt inlägg här idag kommer att kunna vara till så stor hjälp som möjligt för så många som möjligt av er och att ni kommer att finna det som ni söker genom det företaget som jag tänkte ta och skriva lite om nu.

Dit jag vänder mig när jag vill fixa mina naglar heter inget annat än Handmade by Anna och jag tycker verkligen att det är här som man får det bästa av det bästa när det kommer till naglar. Många av er har ju faktiskt ofta kommenterat när ni sett mina naglar i bilder här på bloggen att ni vill veta vem det är som jag vänder mig till och jag kan ju säga direkt att det är någonting som jag tycker är oerhört roligt att få från er. Det blir liksom lite som en bekräftelse på något vis, även om jag själv verkligen är supernöjd med mina naglar varje gång. I vilket fall som helst så ska jag dock försöka att inte tjata på så mycket om detta, men jag hoppas verkligen på att ni kommer att kunna dra nytta av den här informationen. Nu är ju detta då riktat till er läsare som befinner er i Umeå eller någonstans i dess närhet, men eftersom att jag vet att det är rätt så många av er som ändå befinner er här, så tror jag att det kommer att kunna vara behjälpligt!