Få vackra naglar

Du kanske är missnöjd med dina naglar och är du som jag så har du väl bitit på dem också så det inte är så mycket att hurra för! Men efter att jag gick till en skönhetssalong i Skövde så har jag fått vackra naglar, är mycket nöjd med hjälpen och vill självklart skriva ett inlägg om detta för att om möjligt kunna vara till någon slags hjälp. På skönhetssalongen i Skövde så var det kvinnlig personal som jobbade och de hjälpte mig snabbt, noggrant och servicen var bra, de bjöd på kaffe och en kaka. 

Jag hade nästan gett upp hoppet om vackra naglar eftersom jag har haft naturligt mycket torrare naglar sedan tonårsåldern. och av och till bitit på dem, men nu är det slut med detta! En manikyr med gelé-lack räcker länge, nio till tio veckor ungefär, och naglarna får naturligtvis nytt påfyllning när det behövs. Skönhetssalongen som jag gick till ligger i centrala Skövde. Jag har bara positiva saker att säga om stället och personalen där! Hjärtat small av glädje när jag fick se resultatet av behandlingen – vackra naglar. Jag skall absolut gå dit igen och rekommenderar verkligen detta stället till någon som är missnöjd med sina naglar. 

Förutom detta erbjuder skönhetssalongen i Skövde naturligtvis flera andra behandlingar för ansikte och kropp, tandblekning, fransförlängning m.m. Jag har bara testat denna behandling men tänkte att det var värt ett besök på denna salong och jag vet redan nu att jag vill bleka tänderna och få de riktigt vita. Det var en som sa att det inte skulle se naturligt ut, men vem vill se naturlig ut, hi, hi, jag ska ha värsta vita tänderna som ska se ut som ett stomatol-leende. Så bor ni i Skövde så missa inte denna salong som kan hjälpa till med så mycket!